PUPPERS & DOGGO'S

Ik fotografeer jouw honden op een natuurlijke manier

Ik vind het super belangrijk dat we tijdens een fotoreportage vooral kijken en luisteren naar wat het beste bij jouw hond past. Vind hij of zij het lastig om stil te zitten? Dan gaan we lekker rennen. Ik durf wel te zeggen dat mijn kracht ligt bij wat baasjes zelf vaak niet voor elkaar krijgen: hele toffe actiefoto’s. Daarnaast neem ik ook altijd ruim de tijd voor het maken van mooie portretten van jouw hond. Fun en ontspanning staan bij mij centraal, no pressure dus! De fotoreportage hoeft niet perfect te zijn; ik wil vooral het échte karakter van jouw hond vastleggen. Mijn missie is geslaagd als ik hoor: ‘Dat is echt precies mijn hond’ 

Ik bied verschillende pakketten aan zodat er voor ieder wat wils bij zit. Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen over de pakketten die ik aanbied.

DE TARIEVEN

BOEK NU

Ben je enthousiast geworden van mijn verhaal en wil je graag meer informatie over de fotoshoots die ik aanbied? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

BOEKEN