Ik ben een vrolijke dierenvriend met een grote passie voor hondenfotografie.
Lieke van den Oord

Vanaf jonge leeftijd ben ik altijd al een enorme liefhebber van dieren geweest. Op de middelbare school ontwikkelde ik een passie voor fotografie en zo ontstond voor mij de perfecte combinatie: hondenfotografie. Zodra er een hond in mijn beeld verschijnt kan ik niet wachten deze nieuwsgierige viervoeter te leren kennen.

Ik ben zelf van mening dat er niets mooiers bestaat dan de band tussen mensen en hun trouwe viervoeters. Ik beschouw het dan ook als een eer om deze band te mogen vastleggen.

Met mijn tien jaar ervaring als hondenfotograaf heb ik het voorrecht gehad om ontzettend veel leuke en vrolijke honden vast te leggen, waar ik mezelf enorm gelukkig mee prijs. Ik zie het als een uitdaging om elk uniek karakter écht op de foto te krijgen, en tot op heden kan ik met veel plezier zeggen dat dit altijd gelukt is.
Het verhaal achter Pretty Paws hondenfotografie

Ik ben op jonge leeftijd begonnen met het fotograferen van honden. In de loop der jaren ben ik op natuurlijke wijze in verschillende takken van de fotografie terechtgekomen. Naast het fotograferen van honden, leg ik ook bruiloften vast via mijn website www.weddingcrashers.nl. Daarnaast bied ik zowel fotografie als videografie diensten aan voor het bedrijfsleven via www.lotsoflieke.com.

Na een succesvol jaar in 2022 ben ik gaan nadenken over wat mij het meest gelukkig maakt in de fotografie. En kwam ik tot de conclusie dat mijn grootste passie nog steeds hondenfotografie is. Daarom heb ik besloten om in 2023 mijn hondenfotografie een flinke boost te geven en deze gloednieuwe website te lanceren. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren weer talloze blije snuitjes vast te leggen!

BEKIJK DE OPTIES

BOEK NU

Ben je enthousiast geworden van mijn verhaal en wil je graag meer informatie over de fotoshoots die ik aanbied? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

BOEKEN